Vacature: Accountmanager buitendienst B2B bij City Audio Trade

Heb jij ruime sales ervaring in de wereld van high-end audioapparatuur en weet jij nieuwe dealers te vinden voor fantastische audiomerken? En heb jij het in je om die merken samen met een klein team op de kaart te zetten? Dan ben jij de nieuwe accountmanager waar City Audio Trade naar op zoek is!

City Audio Trade

City Audio Trade is een jong en dynamisch bedrijf gestoeld op jarenlange ervaring en passie voor muziek. Middels de door ons geïmporteerde top audio apparatuur willen wij graag bijdragen aan een onvergetelijke “live” muziekbeleving bij de consument thuis. Wij zijn er van overtuigd dat muziek thuis net zo moet klinken als toen het live gespeeld werd.

Als het bovenstaande je als muziek in de oren klinkt, dan moet je zeker onderstaande vacature bekijken.

Accountmanager bij City Audio Trade

City Audio Trade, importeur voor de Benelux van de top merken ThivanLabs, Audes en SkyAnalog, is per direct op zoek naar een beslist ervaren freelance Accountmanager voor België, Luxemburg en enkele rayons binnen Nederland.

SkyAnalog-G1-G2-G3

Wij zoeken een commercieel ingestelde freelance Accountmanager die bereid is naast zijn/haar bestaande pakket audioapparatuur/audioproducten, mede onze merken te vertegenwoordigen.

Gedegen kennis en interesse in High-End audio, waaronder (buizen)elektronica, (hoog rendement)luidsprekers en analoge weergave, is vanzelfsprekend een must.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de merken ThivanLabs, Audes en SkyAnalog binnen jouw rayon, dat in overleg wordt vastgesteld. Hiervoor ga je proactief op zoek naar kansen en mogelijkheden om onze merken onder de aandacht te brengen bij mogelijk nieuwe dealers. Ook weet je als geen ander je eigen netwerk aan te boren om zo nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Voor dealers ben je een prettige en deskundige gesprekspartner die oprechte aandacht heeft voor hun wensen en behoeftes. Door jouw kennis en ervaring in de Hifi-business weet je precies hoe je dealers kunt motiveren, enthousiasmeren en ondersteunen.

Als Accountmanager houd je regelmatig contact met jouw dealers en maak je planningen en korte verslagen van de bezoeken.

Je helpt met het organiseren, opbouwen, meewerken en afbreken van shows, indien van toepassing ook in de weekenden.

Je denkt actief mee met de strategie van City Audio Trade: zo zorg je dat onze merken goed vertegenwoordigd zijn binnen jouw dealernetwerk. Tot slot kun je, waar nodig, zowel commerciële als technische ondersteuning bieden.

Heb jij díe commerciële kwaliteiten die nodig zijn om samen met een klein enthousiast team onze topmerken ThivanLabs, Audes en SkyAnalog op de kaart te zetten? Aarzel dan niet en stuur een e-mail met jouw motivatie en ervaring.

Heb je vragen betreffende de inhoud van deze vacature en wat City Audio Trade voor jou kan betekenen, neem dan contact op met mevr. D. Nijhuis. d.nijhuis@cityaudiotrade.com